CBS De Waterstroom

Welkom op de website van CBS De Waterstroom in Ederveen. Wij proberen u hier te laten zien wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. U bent van harte welkom om eens (op afspraak) langs te komen! Klik voor een overzicht van alles wat er dit schooljaar gepland staat op Agenda - Activiteitenoverzicht. Bezoek ook eens onze Facebook-pagina of Instagram. Heeft u vragen over de informatie die op de pagina's staat? Neem dan gerust contact met ons op.
Telefonisch te bereiken via 0318-571170 of via e-mail: info@cbsdewaterstroom.nl.

 

Nieuws

Kalender

Gebedsgroep
Startdatum/tijd:
vrijdag 21 juni 2024 00:00
Einddatum/tijd
vrijdag 21 juni 2024 00:00
Terugkerende gebeurtenis
Eenmalige gebeurtenis
Prioriteit:
Normaal
Omschrijving:

'En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal Ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt' Johannes 14:13

Samenkomen om te bidden en te danken voor de kinderen, leerkrachten en ouders van De Waterstroom, dat doet de Gebedsgroep.

In elke klas staat een gebedsdoosje waar kinderen briefjes in kunnen stoppen met hun gebedspunten. We komen elke maand bij elkaar om onder andere voor deze punten te bidden. We ervaren de bijeenkomsten als zeer waardevol. In het bijzonder omdat we deze briefjes, die de kinderen zelf schrijven, bij onze God neer mogen leggen. Dit kunnen voor ons hele kleine dingen zijn, maar voor de kinderen zo belangrijk! Jezus zelf zegt: 'Laat de kinderen tot mij komen, verhindert ze niet, want voor hen is het Koninkrijk.'

We nodigen alle ouders en verzorgers van harte uit om morgen aanwezig te zijn bij de gebedsbijeenkomst. We komen samen in het speellokaal van de school. Bij de ingang van de school zal ook iemand staan om de weg te wijzen.

Misschien ervaart u een drempel, omdat u het spannend vindt om zelf te bidden in een groep. U mag gewoon aanwezig zijn en met de anderen meebidden.

Ook kunt u punten aandragen door deze te mailen naar gebedsgroep@cbsdewaterstroom.nl. Alle gebedspunten blijven vertrouwelijk.

We geloven dat bidden en danken heel veel kan doen.

Broertjes en zusjes die nog niet op school zitten mogen gewoon meekomen.

Van harte welkom!

Hartelijke groet,

De gebedsouders

Aangemaakt door juliana1 Op woensdag 23 augustus 2023

Fotoalbum

 

Samenwerken

CBS De Waterstroom

 Schoolstraat 1, 6744 WS Ederveen
 T  0318-571170
 E  info@cbsdewaterstroom.nl